måndag 16 maj 2011

Stressiga söndagen är över

Phu. Igår hade vi femårskalas på eftermiddagen och det var jätteskoj! Även om självaste femåring hade så ont i magen att vi höll på att få ställa in hela festen en kvart innan den skulle börja. Men när kompisarna väl kom så glömdes det onda bort och jag hörde inget om det förrens i morse. Hur är det med UVI? Kan man få ont i magen av det tro?

Jag hade lovat mig själv att jag fick fika igår och det gjorde jag. Det var gott och jag ångrar det inte, men idag är jag inte fikasugen, eller sugen på nåt sött. Det är skönt! Skickade med överblivna godiset till sambons jobb och slängde in överblivet fikabröd i frysen! Tårtan som är kvar (som jag för övrigt inte smakade ens?!) ska jag se om jag kan lura hem en kompis på i em?

Dagens viktresultat var fint, -1,1 vilket ger en nedgång på 3,8 på två veckor.

torsdag 12 maj 2011

Sprang, typ, igår

Igår morse vid femhugget gick jag ut och sprang en vända! Det var båda skönt och jobbigt och idag har jag träningsvärk i benen så det var nog bra!
I övrigt tycker jag det rullar på fint med maten. Kanske äter jag onödigt mycket nötter.. Speaking of, nu är det nog dags för ett mellanmål, idag för det bli ett äpple, annars är jag lite såld på de där röda småostarna! Känns larvigt men oh så bra de är!

tisdag 10 maj 2011

Det går bra nu!

Igår bakade jag kanelbullar (vi har femårskalas i helgen) och där och då var jag väldigt sugen på en, två varför inte tre bullar?! Men! Åt jag någon! Nope. Jag spar mig. På söndag em ska jag få fika. Men bara då. För det är då vi har kalaset. Men det är inte så att jag går och räknar ner dagarna tills jag ska få fika utan det är bara bestämt så. Av mig. :)
Och jag fick en fin belöning för att jag motstod prövningarna i fredags, -2,7 i går morse.

Nu vill jag hitta tillbaks till träningen.

fredag 6 maj 2011

Prövning #2

Jag anade att prövning nr 2 skulle komma idag även den! Jag var nämligen med Busan på pyjamasparty där det fanns såväl tårta som hembakta bullar och chokladbollar. Och korv med bröd. Och kex. Gah. Men jag drack min kaffe och var nöjd med den! Eller ok 2 koppar kaffe. Jag tackar mitt favvomellanmål för den karaktären!

Favvomellanmål:
- yoghurt (naturell)
- frysta blåbär
- chasewnötter

Dock var jag hungrig när vi kom hem kl 8 så nu har jag ätit äggröra och skinka, för jag orkade helt enkelt inte tänka ut nåt annat. 

Prövning #1

Varje fredag har vi frukostfika på jobbet med frallor och jox. I vanliga fall så äter jag såklart en fralla, kanske tom även fast jag inte är hungrig?? Men idag! Idag stod jag på mig. Drack kaffe och åt en gurkskiva (haha, lät väldigt asketiskt men det var mest för att den låg där, precis framför mig och då tog jag den.) Jag var alls inte hungrig men nog är det gott med bröd! Mmm. Snart ska jag på lunch med kompis, vi ska gå till ett ställe där man får plocka ihop sin egen sallad (om man vill, de har ju annat också) så det är smidigt! Ett enkelt sätt att äta gott och enligt plan utan att "strula".

Dag 5 och fortfarande inget sötsug! Best shit ever.

torsdag 5 maj 2011

Kolisar

Jag har börjat minimera (??) intaget av kolhydrater. Inte för alltid, men för nu. Bryta vanan av att äta merparten kolhydrater och på så sätt äta lite mer varierat? Jag hoppas det. Idag ska jag äta sallad med rostbiff. Känns varierat för det var länge sen jag åt rostbiff.
På plussidan är att jag inte varit godissugen sen jag började dra ned på kolhydrater. På nåt sätt verkar det höra ihop det där.